Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2017 11:29 - българия през 2017
Автор: bven Категория: Новини   
Прочетен: 971 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 



Начало»2012»ГОРНООРЯХОВСКИЯТ ПРОРОК ГЕОРГИ ПЕТКОВ: БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ НАГОРЕ ПРЕЗ 2017 Г. – ЖЕНА ЩЕ НИ ПОВЕДЕ КЪМ БЛАГОДЕНСТВИЕТО

От 20 години Георги Петков получава видения, посещавайки различни светини в България, където му се дава информация за предстоящи събития. По време на молитва пророкът говори на 12 различни езици, по-голямата част от които са мъртви. Жоро и до сега няма обяснение как се случва това, защото тези езици са изчезнали преди цели хилядолетия. Един от феноменалните случаи, на които лечителя проговаря, е арамейският, а той никога не е чувал и дума за него. По-късно научава, че това е езикът, на който е проповядвал Исус Христос, когато е бил на Земята. Някои езотерични източници сочат, че това е и езикът на починалите – на него духовете общуват помежду си в отвъдното.

На 10 юни 2013 г. Георги получава информация, че трябва да отиде в Малко Търново – в местността Градище – да се помоли за България и да направи петохлебие. Той, естествено, изпълнява заръката, изпратена му свише, и коленичил пред гробницата на богинята Бастет.

Мястото, където трябвало да постави петохлебието, му било предварително указано. Той разчупил питката на 4 парчета – колкото са посоките на света, излял червено вино, правейки три кръста в четирите посоки, и оставил плодове – портокали, банани и ябълки.
След този своеобразен ритуал, Георги започнал да се моли за България и целия български народ. „По средата на молитвата излезе розово кълбо и застана на скалата. Каза ми се да снимам там. Появи се образът на богинята Бастет и кръст” – разказва горнооряховският сензитив. После получава послание за бъдещето на България: „Бе ми казано, че България ще тръгне напред през 2017 г. – 2018 г. Тогава страната ни ще излезе от икономическата, политическата и духовната криза и върху нея ще се излее положителна енергия, която ще помогне на народа ни да излезе от черната дупка на забравата. Освен това петрол, газ и злато ще излязат от земните недра на родината ни. Ще има благоденствие за България и нейния изстрадал народ.” – категоричен е пророкът.


Той има информация, че жена ще изведе отечеството ни от кризата. „Тя е богоизбрана, затова Господ я закриля и напътства. В нея се е вселил духът на Мария Магдалена. Тази жена ще се появи в българската политика през 2017 г. За възхода на страната ни ще помогне и мъж, който в момента е на 37 години и е прероденият Давид. Той ще стане водеща фигура в световен план и ще работи в ООН.” – разказва горнооряховският прорицател.

Георги е убеден, че лошотиите, които търпят българите от години, са следствие от стари грехове на предците ни, а сега ние ги изкупуваме. „През Х век Господ е пратил богомилите да проповядват чистата Му вяра по нашите земи, а цар Борил ги е изгарял на кладата. Затова сме били два пъти поробени – веднъж под византийско и веднъж под турско робство. Сега обаче изтичат последните дни от Божието наказание над родината ни. Бог ще ни изпрати благоденствие, но трябва да се променим и да започнем да се обичаме и си помагаме като братя.” – казва сензитивът.

Колкото до гробницата на Богинята-Котка, Георги получава информация, че в Градище се намира саркофага на Бастет, а в него е кодирана цялата писменост на света, както и какво е било и какво ще става занапред, т.е. миналото и бъдещето ни. „В саркофага има и жезъл, но само посветен човек ще може да борави с тези неща” – твърди феноменът. Богинята казва на Георги, че името й е Роза и когато хората ходят на това място, трябва да бъдат с чисти мисли и да носят рози, а жените да бъдат с венци от рози на главите.

копие от http://psihobg.com/?p=3628



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867770
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава